PERDONEU PER EL LLARG PERIODE DE VACANCES PERÒ NO RECORDAVA LA CONTRASENYA

viernes, 30 de julio de 2010

Pel·lícules que s'han de veure.



Películ·les que s'han de veure sera una secció en la qual proposare pel·lícules que a mi personalment m'han agradat, en la que vosaltres através dels comentaris podreu comentar el vostre punt de vista. D'altra banda també tindrem una secció anomenada pel·líules que no cal veure i tindra el mateix funcionament, però de les pel·lícules que no "cal veure" una secció divertida per a compartir les opinions de les pel·lícules.


·500 dias juntos (500 days of summer)

Si podeu trobar aquesta pel·lícula en DVD o en algún altre format veieu-la perque val la pena.
La historia va d'un noi que s'enamora d'una noia però ella no d'ell. protagonitzada per Joseph gordon-levitt i Zoey Deschanel és una historia fresca i divertida, gairebé d'aquelles de diumenge per la tarda si no fos per el toc intel·ligent que li dona la composició de la pel·lícula és a dir que no està organitzada en principi nus i desenllaç sinò que l'ordre s'altera.
És un film que jo veuria amb els amics ja que és divertit i diferent però també el podeu veure sols que sera quan veureu el punt semi-tragic de la relació d'aquesta "parella" i us podreu posar més sensibles.
Trobo que la definició perfecte per aquest film és:
                                                COMEDIA-ROMANTICA NO ROMANTICA



Puntuació personal (8/10)
Puntuació vostra (podeu incluir-les en els comentaris i en el pròxim pel·lícules que s'han de veure ensenyare la vostra puntuació.)

Gràcies per el vostre temps!!!!!

firmat: el periodista blau

No hay comentarios:

Publicar un comentario